Canyon Team Vlaanderen vzw

Mount Expo wedstrijd: de winnaars…

Op 18 en 19 februari stond Canyon Team Vlaanderen op Mount Expo, dé bergsportbeurs van Vlaanderen. Twee dagen lang hebben we er vele tientallen geïnteresseerden over de vloer gehad en de nodige uitleg gegeven over canyoning en onze opleidingen.dav Een groot deel van de geinteresseerden heeft zich ter plaatse ingeschreven voor onze tombola waarbij een opleiding Basic Canyoneer tijdens het canyoningtreffen in de Ain in mei weggegeven werd.

We gaan jullie niet langer in spanning houden, De winnaars zijn ondertussen gekend, en de eerste prijs gaat naar Ellen Callaert. Proficiat, Ellen, jij wint een gratis volledig verzorgde opleiding Basic Canyoneer tijdens het canyoningtreffen in mei!

De tweede prijs was een sweater van CTV en die gaat naar Andy Degryse. De derde prijs was een t-shirt van CTV, en die prijs gaat naar Filip Raeymaekers. Andy en Filip, van harte gefeliciteerd!

Niet gewonnen? Niet getreurd! Je kan nog steeds deelnemen aan de opleiding (maar helaas niet gratis). Het volstaat om je in te schrijven via de activiteitenpagina

Twijfel je nog tussen de Basic en de Zelfstandig Canyoneer? Heb je toch nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar [email protected], op kom op 15 maart naar de eerste lesavond van de opleidingen Basic/Zelfstandig Canyoneer (op voorhand inschrijven graag). De eerste les is puur theorie (materiaalkennis) maar telt ook als kennismakingsavond, om elkaar beter te leren kennen.