Canyon Team Vlaanderen vzw

Treffen Imst, Oostenrijk (juni/juli 2020)

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 27/06/2020 - 04/07/2020
Hele dag

Locatie
Campingpark West

Categorieën


Van zaterdag 27 juni tot zaterdag 4 juli 2020 organiseert CTV de buitenlandstage van de opleidingen Basic, Zelfstandig en Advanced Canyoneer.
Ten gevolge van de coronacrisis zijn de opleidingen een jaar uitgesteld.
Gelijktijdig met deze buitenlandstage ging er ook een mini-treffen door. Dit gaat (tot nader order) wel door.

Op voorwaarde dat we aan het eind van de maand juni het land uit mogen, willen we met CTV een klein treffen organiseren, waarbij we uiteraard bepaalde hygiëneregels zullen moeten respecteren.

In Oostenrijk hebben we voorlopig iets gevonden waar we terecht kunnen, dus concreet betekent dit dat we van 27 juni tot 4 juli 2020 een treffen organiseren in Imst in Oostenrijk (in plaats van de Haute Savoie zoals oorspronkelijk gepland). 

Omdat er momenteel een beperkt aantal personen mogen deelnemen aan een clubactiviteit, beperken we dit treffen tot maximaal 20 personen. Inschrijven kan via deze link. Graag ook aangeven of je de volpension formule wenst.
Vermits we momenteel niet veel meer informatie hebben gekregen over verdere versoepeling baseren we ons op de huidige regels en hopen dat we eind juni het land mogen verlaten.

De kostprijs voor het treffen is 100 euro p.p. zonder maaltijden.De optie Vol Pension wordt voorzien. Dan kan je genieten van ontbijt met warme drank, broodje voor s middags (zelf samen te stellen) en een uitgebreid avondmaal (zonder drank). Vanzelfsprekend zorgen alle deelnemers zelf voor hun eigen kampeermateriaal en canyoninguitrusting.

Deelname treffen: 100 euro pp. Optie vol pension: 135 euro pp extra

Dit is een treffen pur sang, er worden geen begeleidende monitoren in de canyons voorzien. Monitoren zullen soms wel meegaan, maar niet als lesgever noch als begeleider! Iedereen die deelneemt aan het treffen wordt verwacht 99% zelfstandig canyoneer te zijn.

Verblijf op Camping Mont Blanc Ecureuil (132 Route de l’Arve, 74190 Passy, Frankrijk), ongeveer 850 km rijden vanuit Antwerpen.
Verblijf op Campingpark West in Imst, Oostenrijk, ongeveer 820 km rijden vanuit Antwerpen.
Wie wil carpoolen, wordt aangeraden onze Facebook pagina in de gaten te houden.

Uw inschrijving is pas definitief wanneer het inschrijvingsgeld (100 euro / 235 euro p.p.) betaald is op rekening van BE58 0682 4599 7279 (BIC nummer : GKCCBEBB), tav Canyon Team Vlaanderen, met vermelding van uw naam en KBF lidnummer!  Inschrijvingen die niet onmiddellijk betaald worden, worden na 7 dagen geannuleerd. 

Door in te schrijven gaat u akkoord met de algemene voorwaarden, en geeft u aan verzekerd te zijn voor bergsportactiviteiten, waaronder canyoning. Door in te schrijven geeft u ook aan dat u de polis en dekking van uw bergsportverzekering kent. U moet lid zijn van de Klim- en Bergsport Federatie (KBF) om deel te kunnen nemen aan CTV activiteiten! Bij een annulering of wijziging van een inschrijving zullen administratiekosten (zie beschrijving van het event) worden ingehouden. Bij een annulatie binnen de 10 dagen voor het evenement wordt er geen inschrijvingsgeld terugbetaald.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een antwoord