Canyon Team Vlaanderen vzw

10 jaar Canyon Team Vlaanderen vzw!

CTV bestaat dit jaar 10 jaar, en dat moet gevierd worden, daarom nodigt CTV al haar leden van harte uit op ons clubfeest op zaterdag 1 oktober in café De Vroege Morgen in Wijnegem.

10-year-celebration-TRANSPARENT-295x300

Wat staat er op de agenda?

Om 15u00 doen we de deuren open… We beginnen er vroeg aan! Ideaal dus voor diegenen die ’s avonds nog bij de Bomma moeten langsgaan en niet te lang kunnen blijven plakken.

Om 16u00 geeft de voorzitter een klein woordje uitleg over CTV, en de planning van het volgend jaar, maar geen nood, lang duurt dat niet. Beloofd.

Honger gekregen van al dat gebabbel? Van (ongeveer) 16u30 tot 18u30 staat er een frietkraam aan het café en kunnen alle CTV-leden een heerlijk frietje met saus en een snack naar keuze krijgen… Hmm, frietjes…..

Van 19u00 tot 21u00 kunnen jullie nog blijven plakken, een pintje drinken, een spelletje op de pool of kicker spelen, vragen stellen over de opleidingen, de treffens, reeds canyon-uitstappen plannen voor 2017 (and beyond), en ideeën spuien over hoe we CTV nóg beter kunnen maken.

Om 21u00 ronden we het feestje af, maar laat dat jullie niet tegenhouden om verder een stapje in de wereld te zetten… The night is young, en Antwerpen dichtbij.

En wat kost dat?

Voor de zéér democratische prijs van 8 euro biedt CTV jullie maar liefst 5 (vijf!) drankjes en een friet met saus en snack aan. Het enige dat we je vragen is dat je ten laatste op 28/9/16 inschrijft via onze website, zodat wij kunnen inschatten hoeveel eten er voorzien moet worden….