Canyon Team Vlaanderen vzw

Treffen Parc National des Écrins, Frankrijk (augustus 2019)

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 17/08/2019 - 24/08/2019
Hele dag

Locatie
Parc National des Écrins

Categorieën


In augustus 2019 organiseert CTV opnieuw een treffen in St-Crépin, in de Hautes-Alpes.

Dit treffen gaat door van

  • zaterdag 17 tot zaterdag 24 augustus 2019

De kostprijs voor het treffen is 100 euro p.p. zonder maaltijden.De optie Vol Pension wordt voorzien. Dan kan je genieten van ontbijt met warme drank, broodje voor s middags (zelf samen te stellen) en een uitgebreid avondmaal (zonder drank). Vanzelfsprekend zorgen alle deelnemers zelf voor hun eigen kampeermateriaal en canyoninguitrusting.

Deelname treffen: 100 euro pp. Optie vol pension: 135 euro pp extra

Dit is een treffen pur sang, er worden geen begeleidende monitoren in de canyons voorzien. Monitoren zullen soms wel meegaan, maar niet als lesgever noch als begeleider! Iedereen die deelneemt aan het treffen wordt verwacht 99% zelfstandig canyoneer te zijn.

Het Parc national des Écrins ligt op ongeveer 950 km rijden vanuit Antwerpen. Wie wil carpoolen, wordt aangeraden onze Facebook pagina in de gaten te houden.

Uw inschrijving is pas definitief wanneer het inschrijvingsgeld (100 euro / 235 euro p.p.) betaald is op rekening van BE58 0682 4599 7279 (BIC nummer : GKCCBEBB), tav Canyon Team Vlaanderen, met vermelding van uw naam en KBF lidnummer!  Inschrijvingen die niet onmiddellijk betaald worden, worden na 7 dagen geannuleerd. 

Door in te schrijven gaat u akkoord met de algemene voorwaarden, en geeft u aan verzekerd te zijn voor bergsportactiviteiten, waaronder canyoning. Door in te schrijven geeft u ook aan dat u de polis en dekking van uw bergsportverzekering kent. U moet lid zijn van de Klim- en Bergsport Federatie (KBF) om deel te kunnen nemen aan CTV activiteiten! Bij een annulering of wijziging van een inschrijving zullen administratiekosten (zie beschrijving van het event) worden ingehouden. Bij een annulatie binnen de 10 dagen voor het evenement wordt er geen inschrijvingsgeld terugbetaald.

Bookings

Soort ticket Prijs Plaatsen
Inschrijving treffen, inclusief vol pension
Inschrijving treffen, inclusief vol pension. Prijs omvat verblijf op camping met ontbijt, lunchpakket en avondeten.
€235,00
Inschrijving treffen, zonder vol pension
Inschrijving treffen. Prijs omvat verblijf op camping. De deelnemer zorgt zelf voor drank en eten.
€100,00

Ja
Neen


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.