Canyon Team Vlaanderen vzw

Treffen Parc National des Écrins, Frankrijk (18 – 25 augustus 2018)

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 18/08/2018 - 25/08/2018
Hele dag

Locatie
Parc National des Écrins

Categorieën


Van 18 tot 25 augustus 2018 organiseert CTV de buitenlandstage van de opleidingen Basic, Zelfstandig en Advanced Canyoneer. Gelijktijdig met deze buitenlandstage gaat er ook een mini-treffen door. De deelnemers aan het treffen verblijven op dezelfde camping als de deelnemers aan de stage.

De kostprijs voor het treffen is 100 euro p.p. zonder maaltijden.De optie Vol Pension wordt voorzien. Dan kan je genieten van ontbijt met warme drank, broodje voor s middags (zelf samen te stellen) en een uitgebreid avondmaal (zonder drank). Vanzelfsprekend zorgen alle deelnemers zelf voor hun eigen kampeermateriaal en canyoninguitrusting.

Deelname treffen: 100 euro pp. Optie vol pension: 135 euro pp extra

Wie deel wilt nemen aan dit canyontreffen, kan zich nu reeds inschrijven. Opgelet: zeer beperkt aantal plaatsen!

Dit is een treffen pur sang, er worden geen begeleidende monitoren in de canyons voorzien. Monitoren zullen soms wel meegaan, maar niet als lesgever noch als begeleider! Iedereen die deelneemt aan het treffen wordt verwacht 99% zelfstandig canyoneer te zijn.

Het Parc national des Écrins ligt op ongeveer 950 km rijden vanuit Antwerpen. Wie wil carpoolen, wordt aangeraden onze Facebook pagina in de gaten te houden.

Uw inschrijving is pas definitief wanneer het inschrijvingsgeld (100 euro / 235 euro p.p.) betaald is op rekening van BE58 0682 4599 7279 (BIC nummer : GKCCBEBB), tav Canyon Team Vlaanderen, met vermelding van uw naam en KBF lidnummer!  Inschrijvingen die niet onmiddellijk betaald worden, worden na 7 dagen geannuleerd. 

Door in te schrijven gaat u akkoord met de algemene voorwaarden, en geeft u aan verzekerd te zijn voor bergsportactiviteiten, waaronder canyoning. Door in te schrijven geeft u ook aan dat u de polis en dekking van uw bergsportverzekering kent. U moet lid zijn van de Klim- en Bergsport Federatie (KBF) om deel te kunnen nemen aan CTV activiteiten! Bij een annulering of wijziging van een inschrijving zullen administratiekosten (zie beschrijving van het event) worden ingehouden. Bij een annulatie binnen de 10 dagen voor het evenement wordt er geen inschrijvingsgeld terugbetaald.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een antwoord