Canyon Team Vlaanderen vzw

Techniekdag Advanced Canyoneer (Pont-à-Lesse, 25 maart 2017)

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 25/03/2017
09:30 - 16:30

Locatie
Klimmassief Pont-à-Lesse

Categorieën


Heb je in het verleden een opleiding Advanced Canyoneer gevolgd, en wil je je kennis opfrissen, wat oefenen of sommige technieken nog wat verfijnen? Wil je jezelf nog eens challengen, zoals in de buitenlandstage vaak gebeurde? Heb je ergens nieuwe technieken gezien en wil je die uittesten alvorens ze “in het echt” te proberen?

Dan zijn de Techniekdagen Advanced Canyoneer iets voor jou! Een techniekdag bestaat uit op eigen basis oefenen met een paar monitoren waar je vragen aan kunt stellen. De technieken die geoefend worden zijn van het niveau Advanced Canyoneer

Doelpubliek: Al  de personen die in het verleden de cursus Advanced Canyoneer gevolgd hebben zijn hier welkom.

Prijs: € 10,00 per persoon per dag

Uw inschrijving is pas definitief wanneer het inschrijvingsgeld betaald is op rekening BE58 0682 4599 7279 (BIC nummer: GKCCBEBB), tav Canyon Team Vlaanderen vzw.

Inschrijvingen die niet onmiddellijk betaald worden, worden na 3 dagen geannuleerd.

Bij een annulering of wijziging na de inschrijving wordt er geen inschrijvingsgeld terugbetaald.

Datum:

Zaterdag 25 maart 2017 in Pont-à-Lesse

Inbegrepen: Gebruik infrastructuur, begeleiding, gebruik touwen.

Niet inbegrepen: Eigen canyon uitrusting, middaglunch.

Deelnamevoorwaarden: CTV-lid via KBF zodat je zeker bent van een bergsportverzekering die canyoning dekt. Het beschikken over een goede fysieke conditie. Kennis van het niveau Advanced Canyoneer.

Aantal deelnemers: Minimum 2 deelnemers

Adres:

  • KBF Klimmassief, Rue de Pont a Lesse 31, 5500 Dinant

Komende van Namen neem je op de E411 afslag “20~Anchêne” en voeg je in op de N97 richting Philippeville/Dinant. Neem afslag “N94~Anseremme/Beauraing/Dinant”. Beneden aan de afslag rij je rechtsaf richting Dinant.

Als je in Dinant aan de Maas komt, rij je linksaf tot je de brug over de Lesse bereikt. Je neemt vóór de brug over de Lesse linksaf een smal baantje richting Anseremme en je blijft vanaf hier de pijlen naar Hotel “Best Western” volgen. De baan slingert zich over enkele kilometers de vallei in en steekt enkele keren de rivier over. Je kan voorbij Hotel “Best Western” aan de linkerkant van de baan parkeren (P).

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie