Canyon Team Vlaanderen vzw

Techniekdag 13 juni 2020, Hasselt

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 13/06/2020
10:00 - 16:00

Locatie
Klimtoren Hasselt

Categorieën


Op zaterdag 13 juni organiseert CTV een tweede techniekdag in corona-tijden, op de buitenmuur van Hasselt, en dit onder strikte voorwaarden en COVID19 regels. Als gevolg daarvan is de capaciteit beperkt, en kan er enkel deelgenomen worden door op voorhand in te schrijven.
 
De kostprijs is 10 euro per deelnemer.
Het huishoudelijke reglement en de supplementaire corona maatregelen kan u op deze pagina downloaden: http://wordpress.canyonteamvlaanderen.be/extra/reglement-klimtoren/ 

Uw inschrijving is pas definitief wanneer het inschrijvingsgeld betaald is op rekening van BE58 0682 4599 7279 (BIC nummer : GKCCBEBB), tav Canyon Team Vlaanderen, met vermelding van uw naam en KBF lidnummer!  Inschrijvingen die niet onmiddellijk betaald worden, worden na 7 dagen geannuleerd. 

Door in te schrijven gaat u akkoord met de algemene voorwaarden, en geeft u aan verzekerd te zijn voor bergsportactiviteiten, waaronder canyoning. Door in te schrijven geeft u ook aan dat u de polis en dekking van uw bergsportverzekering kent. U moet lid zijn van de Klim- en Bergsport Federatie (KBF) om deel te kunnen nemen aan CTV activiteiten! Bij een annulering of wijziging van een inschrijving zullen administratiekosten (zie beschrijving van het event) worden ingehouden. Bij een annulatie binnen de 10 dagen voor het evenement wordt er geen inschrijvingsgeld terugbetaald.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een antwoord