Canyon Team Vlaanderen vzw

Techniekavond in Koekelberg (maandagavonden die op een oneven dag vallen)

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 05/02/2018
19:30 - 22:30

Locatie
Nationale Basiliek van het Heilig Hart te Koekelberg

Categorieën


Elke oneven maandag van de maand, behalve in de schoolvakanties, opent één van de kelders van de Basiliek haar deuren om te komen oefenen op de touwen of te jumaren in één van de torens (via de Speleoclub). Opgelet: deze techniekdagen gaan niet door tijdens de schoolvakanties!

Nota: Met oneven maandagen wordt bedoeld “maandagen die op een oneven dag vallen”, zoals maandag 23 januari, maandag 13 februari, etc. Het is dus niet de eerste, derde, vijfde maandag van de maand.

Er zijn geen lesgevers aanwezig (dus geen techniekdag), maar je kan vrij komen oefenen en sowieso zijn er canyoneers aanwezig om zaken aan te vragen/samen te oefenen. Deze training start rond 19u30 en duurt tot ongeveer 22u30. Maar aangezien het een vrije training is, kan je uiteraard aankomen en vertrekken wanneer je wilt.

Betalen is ter plaatse: 4 euro. Niet inschrijven via de site CTV – gewoon afkomen.

Locatie: In de Basiliek van Koekelberg, als je met de rug richting Oostende staat, op de linkerkant. De ingang is langs poort 7 van de Basiliek, daar waar het pad daalt. Parkeren kan aan de Basiliek zelf. Helm is verplicht!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.