Canyon Team Vlaanderen vzw

Monitorendag, zaterdag 6 oktober 2018

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 06/10/2018
09:30 - 14:00

Locatie
Koninklijk Instituut voor Doven en Blinden

Categorieën


Monitorendag op 6 oktober 2018

 

Elke eerste zaterdag van oktober organiseert CTV haar jaarlijks clubfeest! Dit is uiteraard het moment bij uitstek om gezellig samen te zijn en bij te praten, maar het is ook de dag dat we de (oud-)lesgevers uitnodigen op onze monitorendag.

In de voormiddag zitten we graag samen met alle lesgevers, initiatoren, aspirant-lesgevers en kandidaat-initiatoren om kennis uit te wisselen en (vanuit je standpunt als lesgever) input/feedback te geven over het reilen en zeilen van de club. Deze opleidings-/brainstormingsdag is bedoeld voor mensen die het diploma van initiator hebben, of de cursus Advanced Canyoneer gevolgd hebben (of gelijkaardig niveau, bvb via de Franse canyoningschool). 

Breng zeker je helm, gordel en canyonmateriaal mee, we gaan praktijk combineren met theorie, en brainstorming afwisselen met training...

De monitorendag gaat door in Woluwe, in het u allen bekende Koninklijk instituut voor Doven en BlindenHet exacte programma wordt momenteel samengesteld en later bekend gemaakt.

Om 9u30 beginnen we eraan, tot ongeveer 14u00, waarna de monitorendag naadloos overgaat in het clubfeest. Deelname is gratis (zie deelnamevoorwaarden hierboven). Wegens praktische redenen vragen we wel om in te schrijven.

 

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.