Canyon Team Vlaanderen vzw

Treffens

Treffens georganiseerd door CTV:

Deze treffens kunnen worden georganiseerd door het bestuur van CTV of door leden van CTV, met de ondersteuning van CTV.  Deze treffens worden aanzien als Clubactiviteiten en zijn volgens de verzekeringpolis van KBF verzekerd. De internationale treffens krijgen de support van CTV, dit houdt in: organisatie heen- en terugreis, slaapplaats, enz…  De reis wordt dan ook aanzien als een Clubactiviteit en is dusdanig verzekerd via KBF.

Canyontreffen in Parc National des Écrins – Augustus 2018

Van 18 tot 25 augustus. Kostprijs 100 euro treffen + 135 euro voor optie volpension.

Meer info en inschrijvingen inschrijfbutton

Er vinden op dat hetzelfde moment stages plaats voor de Zelfstandig Canyoneer en Advanced Canyoneer. Is 1 week te kort? Dan kan je de week ervoor nog deelnemen aan de combiweek van Mon&Co, ze zitten op dezelfde camping en verzorgen onze keuken tijdens het treffen.
De week nadien kan je nog terecht voor het RIC in Ticino (info hier onder).

 

Canyontreffen in de Ain – Mei 2019

Van 25 mei tot 1 juni 2019.  Kan je niet de hele week, geen probleem enkele dagen afkomen is ook mogelijk. Kostprijs 100 euro treffen + 135 euro voor optie volpension.

Meer info en inschrijvingen inschrijfbutton

 

Canyontreffen in Noord-Italië – Juli 2019

In de eerste week van juli 2019. Kostprijs 100 euro treffen + 135 euro voor optie volpension. Er vinden op dat hetzelfde moment stages plaats voor de Zelfstandig Canyoneer en Advanced Canyoneer.

Meer info en inschrijvingen inschrijfbutton

 

Canyontreffen in Parc National des Écrins – Augustus 2019

Van 17 tot 24 augustus 2019. Kostprijs 100 euro treffen + 135 euro voor optie volpension.

Meer info en inschrijvingen inschrijfbutton

Is 1 week te kort? Dan kan je in de week voor het treffen alreeds deelnemen aan de combiweek van Mon&Co, ze zitten op dezelfde camping en verzorgen onze keuken tijdens het treffen.

 

Treffens die het vermelden waard zijn:

Deze treffens hebben op zich niets te maken met CTV, maar wij vinden die wel de moeite om te vermelden.  Deze worden niet aanzien als een clubactiviteit en enkel de sport “Canyoning” valt dan onder de verzekering van KBF.

Canyonmeeting Mallorca

Sander Wijgerse, voormalig bestuurslid van CTV, organiseert in maart 2018 een canyontrip naar Mallorca.  Wie zin heeft kan met hem mee.

De inschrijvingen zijn beperkt en moet gebeuren voor 31 december!

Wil je Sander contacteren voor meer info, jezelf graag inschrijven of gewoon meer info over deze meting: Bezoek dan deze site!

RIC Ticino 2018

CHNO organiseerd deze zomer (25/08 tot 02/09) the RIC (Rassemblement International Canyoning) onder de mooie titel “CANYONLAND – Ticino RIC 2018”.

De Crowdfunding is afgelopen. Inschrijvingen gaan open op het einde van de winter.  Alle details op hun website: Canyonland.ch