Canyon Team Vlaanderen vzw

Treffens

Treffens georganiseerd door CTV:

Deze treffens kunnen worden georganiseerd door het bestuur van CTV of door leden van CTV, met de ondersteuning van CTV.  Deze treffens worden aanzien als Clubactiviteiten en zijn volgens de verzekeringpolis van KBF verzekerd. De internationale treffens krijgen de support van CTV, dit houdt in: organisatie heen- en terugreis, slaapplaats, enz…  De reis wordt dan ook aanzien als een Clubactiviteit en is dusdanig verzekerd via KBF.

Canyontreffen in Imst (Oostenrijk) – Mei/juni 2020

Zaterdag 30 mei tot zaterdag 6 juni 2020. Kostprijs 100 euro treffen + 135 euro voor optie volpension.

Meer info en inschrijvingen Geannuleerd wegens coronacrisis

Canyontreffen in Imst (Oostenrijk) Haute-Savoie (Fr) – Juni/juli 2020

Zaterdag 27 juni tot zaterdag 4 juli 2020. Kostprijs 100 euro treffen + 135 euro voor optie volpension. Er vinden op dat hetzelfde moment stages plaats voor de Zelfstandig Canyoneer en Advanced Canyoneer. ten gevolge van de coronacrisis zijn de opleidingen een jaar uitgesteld.

Meer info en inschrijvingen inschrijfbutton

 

Treffens die het vermelden waard zijn:

Deze treffens hebben op zich niets te maken met CTV, maar wij vinden die wel de moeite om te vermelden.  Deze worden niet aanzien als een clubactiviteit en enkel de sport “Canyoning” valt dan onder de verzekering van KBF.

RIC Kreta

Het internationaal canyon treffen zal doorgaan in Kreta van 3 tot 12 april 2020. Voor meer info, zie https://ric2020crete.canyon.gr/