Canyon Team Vlaanderen vzw

Treffens

Treffens georganiseerd door CTV:

Deze treffens kunnen worden georganiseerd door het bestuur van CTV of door leden van CTV, met de ondersteuning van CTV.  Deze treffens worden aanzien als Clubactiviteiten en zijn volgens de verzekeringpolis van KBF verzekerd. De internationale treffens krijgen de support van CTV, dit houdt in: organisatie heen- en terugreis, slaapplaats, enz…  De reis wordt dan ook aanzien als een Clubactiviteit en is dusdanig verzekerd via KBF.

Canyontreffen in de Ain – Mei 2019

Van 25 mei tot 1 juni 2019.  Kan je niet de hele week, geen probleem enkele dagen afkomen is ook mogelijk. Kostprijs 100 euro treffen + 135 euro voor optie volpension.

Meer info en inschrijvingen inschrijfbutton

Canyontreffen in Noord-Italië – Juli 2019

In de eerste week van juli 2019. Kostprijs 100 euro treffen + 135 euro voor optie volpension. Er vinden op dat hetzelfde moment stages plaats voor de Zelfstandig Canyoneer en Advanced Canyoneer.

Meer info en inschrijvingen inschrijfbutton

Treffens die het vermelden waard zijn:

Deze treffens hebben op zich niets te maken met CTV, maar wij vinden die wel de moeite om te vermelden.  Deze worden niet aanzien als een clubactiviteit en enkel de sport “Canyoning” valt dan onder de verzekering van KBF.

n/a