Canyon Team Vlaanderen vzw

BBQ in Arras op 13 juni 2015

Beste CTV-leden,
Beste canyoneers,

Enkele leden hebben ons de vraag gesteld of het mogelijk is om deel te nemen aan de club-barbecue in Arras op 13 juni 2015, zonder in te schrijven voor het wildwaterzwemmen….

:: Canyon Team Vlaanderen - Wildwaterzwemmen en clubbarbecue ::

Ja, dat is mogelijk… Maar dan moet je je wel inschrijven op de vernieuwde website van Canyon Team Vlaanderen. Onder het event “wildwaterzwemmen” vind je de mogelijkheid terug om in te schrijven voor het wildwaterzwemmen, wildwaterzwemmen en raften, of enkel de BBQ. We vragen voor deze laatste optie een (symbolische) bijdrage van 5 euro… Het is feest, en we willen het feest toegankelijk houden voor iedereen…

Maar vanzelfsprekend willen we het liefst dat je je inschrijft voor het wildwaterzwemmen, en de hele dag plezier maakt in het water alvorens aan tafel te schuiven…. 😉

Het is echter zeer belangrijk dat je je inschrijft. We bestellen vlees en groentjes op basis van het aantal inschrijvingen!!

Wie zich reeds had ingeschrven voor het wildwaterzwemmen (slechts 25 euro), of wildwaterzwemmen + raften (50 euro), is automatisch mee ingeschreven voor de BBQ.

Niet vergeten in te schrijven via www.canyonteamvlaanderen.be! De inschrijvingen worden afgesloten op 1 juni 2015 om 01u00!

Met sportieve groet,
Daniel Buvens
Canyon Team Vlaanderen vzw