Beste wensen voor 2017

Het bestuur van CTV vzw wenst u allen een gelukkig, gezond, sportief en veilig nieuwjaar, met vele mooie, plezante, natte, droge, warme, koude, smalle, brede, hoge, lage, korte, lange en wat u ook maar wenst van type canyons! 

Ook dit jaar staat onze ploeg weer voor jullie klaar met opleidingen, bijscholingen en treffens. Wil je deelnemen aan de opleiding Basic Canyoneer, Zelfstandig Canyoneer of Advanced Canyoneer? Dat kan, de inschrijvingen staan nu reeds open. 

kbf_ctv

Hernieuwing lidmaatschap

Een nieuw jaar betekent goede voornemens en champagne drinken  maar ook nieuw lidgeld betalen voor CTV. Heb jij je lidmaatschap van CTV al verlengd? Zo neen, surf dan nu als de bliksem naar de site van KBF en kies voor de tofste canyonclub van het land (reeds meer dan 10 jaar!). De voordelen van een lidmaatschap van CTV zijn de beste bergsportverzekering die je in Vlaanderen kan vinden, korting op opleidingen en evenementen van CTV, en toegang tot een internationaal netwerk van canyoneers.

Techniekdagen Zelfstandig & Advanced Canyoneer

Heb je in het verleden een opleiding Zelfstandig Canyoneer of Advanced Canyoneer gevolgd, en wil je je kennis opfrissen, wat oefenen of sommige technieken nog wat verfijnen? Wil je jezelf nog eens challengen, zoals in de buitenlandstage vaak gebeurde? Heb je ergens nieuwe technieken gezien en wil je die uittesten alvorens ze “in het echt” te proberen? Dan zijn de Techniekdagen Zelfstandig Canyoneer iets voor jou … Deze oefendagen gaan door op volgende data:

• Niveau Zelfstandig Canyoneer: Zaterdag 11 februari 2017 in Woluwe

• Niveau Zelfstandig Canyoneer: Zaterdag 25 maart 2017 in Pont à Lesse

• Niveau Advanced Canyoneer: Zondag 29 januari 2017 in Koekelberg

• Niveau Advanced Canyoneer: Zaterdag 25 maart 2017 in Pont à Lesse.

Opleiding spalken met de SAM splint

Nieuw dit jaar is de opleiding spalken met een SAM-splint. Deze opleiding duurt één dag en gaat (hoogstwaarschijnlijk) door op zondag 5 maart. Op het ogenblik van schrijven zijn we nog bezig met de details uit te werken, zoals locatie, aantal deelnemers en prijs (waarschijnlijk 20 à 30 euro). Heb je interesse? Volg dan zeker het nieuws op onze website en/of onze Facebook pagina, of geef ons een seintje via onze mailbox

inschrijfbutton

Canyontreffen in de Ain (29 april - 6 mei 2017)

Van 29 april tot 6 mei organiseert CTV nogmaals een treffen in de Ain (Frankrijk). We verblijven  dit keer op de camping «Camping Les 12 Cols» in Hauteville Lompnes. Dit treffen staat open voor alle leden van KBF, voorwaarde is wel dat je op zelfstandige basis een canyon kan afdalen en de juiste uitrusting hebt…  [meer lezen]